Start een actie

Organiseer een actie of inzamelings- evenement

Met een actie of inzamelingsevenement steun je vluchtelingen met de opbrengst en geef je bekendheid aan ons werk. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, pensioen of een sponsorloop. Ga je een actie of inzameling organiseren? Wij helpen je graag om jouw inzameling een succes te maken. Meld je actie aan en ontvang onze tips. Na afloopt kunnen wij jou zo ook de opbrengst laten weten.

Hoe kunnen wij jouw actie ondersteunen?

  • We sturen je graag informatie, flyers, foto’s of logo’s toe.
  • De donatiebox voor contante giften kun je aanvragen via donateursservice@uaf.nl.
  • Wil je in je uitnodiging het werk van het UAF in het kort omschrijven? Hier vind je meer informatie.
  • Heb je specifieke wensen? We denken graag met je mee! Bel 030- 252 08 89 of mail donateursservice@uaf.nl.
 
Ik wil helpen_Leiden Science Run

Maak je eigen actiepagina

Je kunt op een makkelijke manier online aandacht krijgen voor je actie door een eigen webpagina aan te laten maken op ons Kom in actie-platform. Zodra jouw actiepagina gereed is, kun je de donatielink direct delen met je vrienden en familie. We denken graag met je mee!

Els Jonker

'Jarig zijn betekent ook cadeautjes krijgen! Ieder jaar kies ik een goed doel uit wat me na aan het hart ligt waaraan de verjaarsgasten hun cadeautje doneren. Dit jaar dus het UAF!'

Els Jonker

Meld je actie aan

Ga je een actie of inzameling organiseren? Wij helpen je graag om jouw inzameling een succes te maken. Meld je actie aan en ontvang onze tips. Na afloop kunnen wij jou zo ook de opbrengst laten weten. 

Alvast heel erg bedankt voor jouw actie!