[custom_header]

Aankondiging vertrek voorzitter en lid Raad van Toezicht

Terug- en vooruitblikken met Job Cohen

Dit najaar zal Job Cohen zijn taken als voorzitter van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF neerleggen. Job Cohen is sinds mei 2014 voorzitter van het UAF en heeft zich in deze periode intensief ingezet voor hoger opgeleide vluchtelingen. Het UAF is Job Cohen buitengewoon erkentelijk voor zijn grote betrokkenheid en zijn intensieve, langdurige inzet voor het UAF. Mede dankzij zijn steun heeft het UAF de afgelopen jaren veel kunnen betekenen voor hoger opgeleide vluchtelingen.

Lid van de Raad van Toezicht Rob Maas neemt in de zomer afscheid. Rob Maas is sinds maart 2015 lid van de Raad van Toezicht. Het UAF is ook Rob Maas dankbaar voor zijn bijdrage aan het UAF, vooral op het gebied van financiën en organisatie.

De search voor deze twee functies start binnenkort door Bureau De Vroedt & Thierry.

Gerelateerde berichten

Geslaagd en aan de slag als monteur! 

Geslaagd en aan de slag als monteur!

Op 25 februari kregen negen elektromonteurs hun mbo-diploma’s voor Laag- en Middenspanningsdistributie tijdens een heuse drive through-uitreiking. Kleinschalig, coronaproof en toch feestelijk. In mei 2019

Lees verder »

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks bijna vierduizend vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Mis helemaal niets, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We sturen je maximaal 2 keer per maand een e-mail met nieuws en verhalen.

[gravityform id="1" title="false" ]